ARDEX

 

ARDEX – tradition og innovation

ARDEX er i dag et velkendt varemærke over hele verden. En af verdens mest fremgangsrige producenter af hurtige spartel-, klæbe- og fugemasser. ARDEX forsøger altid at få innovation og tradition til at gå hånd i hånd.

I ARDEX koncernen har vi 60 års erfaring med spartelmasser og fliseklæbere. Vi nøjes ikke bare med at tilpasse os nye krav, men satser også intensivt på forskning og udvikling for at kunne tilbyde dig produkter, som både letter dit arbejde og giver dig tidsgevinster.

Vores fokus på udvikling af nye produkter sammen med vores know-how og erfaring, skaber produkter og service, der fokuserer på kundens behov. Både løsninger og produktsystemer vil altid være tilpasset den enkelte situation, og derfor er ARDEX en god partner i et byggeri eller renovering.

ARDEX Skandinavia

I Danmark markedsføres ARDEX af ARDEX SKANDINAVIA A/S, et af det tyske ARDEX GmbH's datterselskaber du finder verden over.

I over 50 år har vi forsynet danske håndværkere med ARDEX produkter.
På fabrikken i Hedensted, hovedkontoret i Herlev og tilknyttede datterselskaber arbejder omkring 100 ansatte indenfor bl.a. produktion, salg og markedsføring.

Målgruppen er den professionelle håndværker inden for gulv-, flise-, bygge- og malerbranchen.

Vores produkter lagerføres af udvalgte forhandlere, som står inde for leveringsdygtighed landet over.