IPSS

International Projekt & Specifikation Service

IPSS

Det Internationale Projekt & Specifikation Service program (IPSS) er designet til at hjælpe arkitekter, designere og ingeniører med valg af produkter og specifikationer for internationale projekter, uanset hvilken verdens del deres projekt skal opføres i. 

Byggepraksis er forskellig verden over. Hvert projekt og byggeri er unikt, og der er ofte behov for forskellige produkter baseret på geografisk placering, miljø og anvendelsen af produktet. ARDEX har en unik og varieret produktportefølje af specialiserede byggematerialer opbygget til at møde det lokale markeds behov.

Arkitekter, designere og ingeniører, der arbejder på internationale projekter, kan kontakte deres IPSS-repræsentant og få hjælp til at udvælge de rette ARDEX produkter baseret på projektets lokation.

Det er muligt at få ARDEX IPSS-repræsentanten til at arbejde sammen med den lokale ARDEX repræsentant på den lokale byggeplads for at få teknisk rådgivning og byggeråd på stedet. ARDEX' teknikere kan levere de rette dokumentationer og anbefalinger for sikre, at de valgte ARDEX produkter opfylder byggestandarder og byggekoder i det pågældende land. ARDEX IPSS-repræsentanten kan også fremskaffe miljø- og bæredygtighedsinformation på de valgte produkter.

Som del af International Projects & Specification Services’ program er et hvilket som helst produkt, der er brugt til et internationalt projekt, berettiget til en 10 års produkt garanti udover den almindelige ARDEX garanti ydet på byggepladsen. Alle projekter skal registreres sammen med din IPSS repræsentant for at modtage den udvidede garanti. 

 

Fordele ved IPSS:

- International hjælp til produktudvælgelse og bestemmelse
- ARDEX systemløsninger
- Lokal distributionsinformation
- Byggeråd
- Teknisk rådgivning på byggepladsen
- Kundeservice
- Udvidet 10 års garantiinformation
- Miljøinformation

For mere information om IPSS programmet eller for at finde din IPSS repræsentant - send en email til:

mn@ardex.dk