Nyheder

Nyheder

maj 2017

Årets Gulvmand tænker på gulve 24-7

Vores markedschef Allan Petersen blev udnævnt til Årets Gulvmand 2016 på Gulvbranchens generalforsamling. ”Han stiller altid op med det samme og deler ud af sin faglige kompetence”, lød det bl.a. i begrundelsen for den flotte anerkendelse.

Fredag 5. maj fik markedschef i ARDEX, Allan Petersen, overrakt prisen Årets Gulvmand 2016 af direktør Michael H. Nielsen fra Dansk Byggeri samt branchechef for Gulvbranchen, Gulvsektionen under Dansk Byggeri og GVK Anders Hjorth Jensen.

Det skete i forbindelse med Gulvbranchens årlige generalforsamling på Sinatur Hotel Hagelskær i Vejle, som samlede en lang række af branchens førende entreprenører, leverandører og andre aktører.

En utraditionel gulvmand med utrætteligt engagement
Traditionen tro var det sidste års prismodtager Jan Dalsgård, indehaver af KD Gulve i Roskilde og Årets Gulvmand 2015, der stod for at udpege sin efterfølger. Valget af Allan Petersen var ikke mindst begrundet i hans utrættelige engagement, der bl.a. viser sig ved, at han altid står til rådighed, når der er brug for det – uanset om det er gulvlæggeren, entreprenøren, projekterende eller andre, der henvender sig.   

- Vores valg i år er måske lidt atypisk. For vi har ikke valgt en traditionel gulvmand, men derimod en, der altid står klar i kulissen med råd, viden og erfaring. Han tænker på gulve 24-7, lød det fra Jan Dalsgård i forbindelse med overrækkelsen.

- Når gulvfirmaer ringer omkring problemstillinger, uanset om det drejer sig om, før opgaven skal startes op, eller efter jobbet er færdigt, stiller han op med det samme og deler ud af sin faglige kompetence, fortsatte Jan Dalsgård.    

Masser af fremtid i gulvfaget
Allan Petersen er selv oprindeligt udlært gulvlægger. Efter en årrække som svend og derefter selvstændig udskiftede han i 2001 den udførende rolle med rollen som rådgiver hos ARDEX, der fra fabrikken i Hedensted leverer hurtigt hærdende og hurtigt tørrende materialer til opbygning af bl.a. undergulve.

Hos ARDEX har Allan Petersen først som tekniker, senere som salgskonsulent og siden 2016 i rollen som markedschef haft tæt daglig kontakt til både gulvlæggere, entreprenører, arkitekter og andre i gulvbranchen. Derudover fungerer han som observatør ved DM i Skills samt syn- og skønsmand i byggesager.  

- Det er en flot anerkendelse at blive Årets Gulvmand 2016, og for en gangs skyld blev jeg faktisk helt mundlam, da det pludselig var mit navn, der blev sagt fra talerstolen. Jeg er glad og stolt over at få tildelt prisen, fortæller Allan Petersen og slutter af med at slå et salg for gulvfaget:  

- Der er sket ufattelig meget inden for gulvfaget, siden jeg startede. Den rivende produktudvikling og en masse nye specialiseringsmuligheder giver gulvlæggerne gode kort på hånden til de kommende år. Det betyder, at uanset om du er erfaren gulvmand eller står som helt ung og skal vælge uddannelsesvej, så er der masser af fremtid i faget, understreger han.  

Årets Gulvmand 2016 kan i øvrigt sammen med det øvrige team fra ARDEX træffes på Scandinova-messen 18. maj i Søborg. Her kan man fx kigge forbi og høre mere om ARDEX’ komplette program af opløsningsmiddelfrie, emissionsfattige og EC 1-mærkede gulvlime til alle typer gulvbelægning.