Nyheder

Nyheder

maj 2018

ARDEX opruster med solide brancheprofiler

Hans Henrik Bundgaard

Per Jessen

I maj byder vi velkommen til to erfarne profiler, der begge får base i Jylland. Hans Henrik Bundgaard bliver ny produktchef på fabrikken i Hedensted og skal styrke vores produktudvikling og kursusudbud, mens Per Jessen som ny teknisk konsulent skal bidrage med rådgivning og knowhow til vores jyske kunders projekter.

Det er et par solide navne, der fra starten af maj bliver en del af ARDEX-teamet: Hans Henrik Bundgaard, vores nye produktchef på fabrikken i Hedensted, har gennem mere end 30 år arbejdet som bl.a. teknisk konsulent, produktchef og teknisk chef hos BASF A/S og Deitermann/Weber.

Og Per Jessen, der starter som teknisk salgskonsulent i Jylland, har 25 års erfaring fra bl.a. BASF A/S som teknisk salgskonsulent, udviklingslaborant og kvalitetskontrollør.

De kommer begge til ARDEX med omfattende teknisk viden og knowhow om bl.a. fugtisolering, betonkonstruktioner, vådrum, industrigulve og svømmebassiner. Adm. direktør i ARDEX Michael Nielsen udtaler:  

- Både Hans Henrik og Per er erfarne brancheprofiler, som vi er meget glade for at kunne byde velkommen. Med base i Jylland skal de begge være med til at sikre, at vi også fremover har de kompetencer, det kræver at levere førsteklasses løsninger, service og rådgivning til vores kunder.

Tæt daglig kontakt til kunderne
Hans Henrik Bundgaard er uddannet byggetekniker på det, der i dag hedder VIA University College i Horsens. Han har indgående erfaring inden for bl.a. rådgivning om konstruktioner, kursustilrettelæggelse og undervisning samt udarbejdelse af tekniske dokumentation, både til det danske marked og resten af Norden.  

Hos ARDEX får han til opgave at styrke produktudvikling og kursusudbuddet på fabrikken, bl.a. inden for emner som svømmebassiner, epoxy-overfladebehandling, betonrenovering og spændingsreducerende terrassesystemer.

- Jeg ser frem til at blive en del af det faglige fællesskab i ARDEX, der især kendetegnes ved de korte beslutningsveje og en tæt daglig kontakt til kunderne og virkeligheden ude på byggepladsen, fortæller han.  

Ekstremt høj produktkvalitet gør det ikke alene
Som ny teknisk konsulent skal Per Jessen først og fremmest hjælpe vores jyske kunder med rådgivning og knowhow til deres projekter.

Han er oprindeligt uddannet murer og har gennem mange år arbejdet med teknisk salg af løsninger inden for beton, epoxy, klæber, fuge m.m. til murere og entreprenører. Han ser derfor frem til at komme i gang for ARDEX:

- Der er sket en voldsom produktudvikling de senere år med ARDEX som en af de førende producenter, men ekstremt høj produktkvalitet gør det ikke alene. Som leverandør i dag er det også vigtigt, at vi kan klæde de udførende godt på til at arbejde med produkterne og udnytte deres muligheder bedst muligt. Jeg glæder mig derfor til at komme ud til kunderne og hjælpe dem med projekterne, understreger han.