Nyheder

Nyheder

marts 2016

ARDEX opruster på murersalg og -rådgivning i Nord- og Østjylland

Murer Simon Jørgensen er ved årsskiftet ansat som ny teknisk konsulent for ARDEX i Nord- og Østjylland. Han kommer med 11 års erfaring samt et stort murernetværk i bagagen – og skal fremover bidrage til at styrke ARDEX’ satsning på salg og rådgivning til netop denne faggruppe.

Det nye år er hos ARDEX skudt i gang med tilgangen af Simon Jørgensen (29), der er uddannet murer, som ny teknisk konsulent i Nord- og Østjylland. Simon Jørgensen er hentet ind fra det Skanderborg-baserede murerfirma Brdr. Thybo og kommer til ARDEX med 11 års erfaring samt et stort branchenetværk i bagagen.

- Ansættelsen af Simon afspejler vores langsigtede satsning på salg og rådgivning over for murerne. Det er et kundesegment, hvor vi har oplevet stor fremgang de seneste år, og den udvikling er Simon med sin professionelle murerbaggrund den helt rette til at fortsætte, fortæller adm. direktør Michael Nielsen fra ARDEX.

Vil bidrage til murerfagets image-løft
Blandt årsagerne til ARDEX’ voksende popularitet hos landets murere er ikke mindst lanceringen af certificeringsordningen FlisePartneren i 2014. Via FlisePartneren tilbydes murerne faglig opkvalificering inden for en række specialiserede områder såsom storformatfliselægning, radonsikring, natursten, vådrum, altanbyggeri, udendørs trapper og svømmehaller.

Og det har stor betydning for et fag, der til en vis grad trænger til et image-løft, forklarer Simon Jørgensen:

- Mange er slet ikke klar over de muligheder, som de faktisk har for at specialisere og dygtiggøre sig. Her falder FlisePartneren på et tørt sted. Ud over at give et solidt grundlag for at arbejde med de nyeste løsninger gør certificeringerne, at du som professionel får lettere ved at dokumentere din kunnen, og det giver grobund for at skabe mere forretning.

Produkter fra øverste hylde
Simon Jørgensen understreger i den forbindelse vigtigheden af at arbejde med produkter og materialer, som ikke blot sparer arbejdstid, men også gør det lettere at opnå en høj kvalitet i slutresultatet.

Her har ARDEX gennem årtier været kendt som en af verdens førende producenter af fliseklæb, fuger, vådrumsmembraner, pudslagscementer m.m., som er lette at arbejde med. Desuden kendetegnes produkterne bl.a. ved deres korte tørre- og hærdetider samt høje slutstyrker.

- Som professionel er det en fornøjelse at rådgive ud fra et produktprogram, som du kan stå 100 pct. inde for. Uanset om vi snakker specialiserede produktløsninger eller materialer til dagligdagsopgaverne, er alt hentet fra øverste hylde. Jeg ser derfor frem til at komme ud og snakke med kunderne om deres muligheder, understreger Simon Jørgensen, som i sin fritid bl.a. spiller golf og kører på motorcykel.