Nyheder

Nyheder

april 2016

Flisepartner vinder Årets Murer 2016

Årets Murer 2016 - Murerfirmaet Balthervin

ARDEX's direktør, Michael Nielsen, overrakte prisen til Årets Murer

Der var lagt op til en dejlig aften i Cirkusbygningen til Årets Håndværker

5 ud af 6 nominerede til Årets Murer 2016 var FlisePartnere. Titlen gik i år til Murerfirmaet Balthervin. ARDEX sponsorerede kategorien og var på scenen for at overrække prisen til et stolt murerfirma. Det hele foregik ved Årets Håndværker i Cirkusbygningen.

Årets Murer 2016 blev Murerfirmaet Balthervin. Firmaet, der også vandt prisen i 2013 og siden er vokset fra én til otte mand, har i årets løb markeret sig stærkt i kundernes bevidsthed takket være sin benhårde servicesatsning. Derfor var det også en tydeligt bevæget murermester Kenneth Balthervin, der onsdag aften 6. april tog imod den prestigefyldte pris på scenen i en stuvende fuld Cirkusbygning i København.

- Den her pris er først og fremmest en anerkendelse af mine dygtige medarbejdere og deres fremragende serviceindsats ude hos kunderne, udtalte han, da Murerfirmaet Balthervin var blevet kåret som Årets Murer 2016.

Fejring af hverdagens helte
Prisen, i form af den velkendte bronzestatuette med påskriften ”Smiley Håndværk – Din Garanti”, blev overrakt af ARDEX, der er blandt verdens førende producenter af væg- og gulvmaterialer til murere, gulvlæggere og malere.

ARDEX står bag FlisePartneren, som sponserede murerkategorien ved ÅRETS HÅNDVÆRKER. Siden lanceringen i efteråret 2014 er FlisePartneren blevet et populært partnerskab for murerfirmaer over hele landet. De har via FlisePartneren bl.a. mulighed for at opkvalificere sig i vådrum, storformatfliser og radonsikring. Murerfirmaet Balthervin var da heller ikke den eneste Flisepartner, som var nomineret. Faktisk var hele fem af de seks nominerede firmaer i murerkategorien med i partnerskabet.  

- Håndværkerne er hverdagens helte, som ikke kun skal levere i forhold til den aftalte kvalitet, pris og tidsplan. De skal også holde sig ajour med udviklingen inden for arbejdsmiljø, byggejura, nye produkter og meget mere i et marked, som bliver stadigt mere komplekst, fortæller adm. direktør Michael Nielsen fra Ardex om baggrunden for FlisePartnerens sponsorat af murerkategorien og uddyber:

- Vi vil derfor gerne hylde de mange firmaer, som hver dag leverer varen ude hos kunderne med håndværk og service fra øverste hylde. Det gælder selvfølgelig i særdeleshed Murerfirmaet Balthervin, som nu fuldt fortjent er blevet kåret til Årets Murer 2016.   

Opvarmning med pølsebord og jazzband
Hos Ardex blev festlighederne i forbindelse med ÅRETS HÅNDVÆRKER skudt i gang straks efter fyraften onsdag. Her varmede omkring 120 FlisePartnere, øvrige kunder, forhandlere og samarbejdspartnere op til awardshowet med pølsebord og live-jazz i Ardex’ hovedsæde i Herlev.

Derefter gik turen i busser ind til den røde løber foran Cirkusbygningen, hvor de øvrige hundredvis af gæster ankom i alt fra limousiner til entreprenørmaskiner. I alt var flere end tusind spisende gæster i løbet af aftenen med til at hylde de 82 nominerede håndværksfirmaer og fejre de 14 prisvindere.

- Kåringerne til ÅRETS HÅNDVÆRKER er en fantastisk anledning til at slå et slag for det gode, solide håndværk, der kendetegnes af høj faglig kvalitet og fremragende service. Det er også de værdier, som vi lægger vægt på i FlisePartneren, der netop handler om at klæde murerne bedst muligt på til deres arbejde hos kunderne, runder Michael Nielsen af.