Nyheder

Nyheder

februar 2016

Hurtige spartelløsninger vakte opsigt på Nyborg Stævnet

Der var stort rykind hos ARDEX på Nyborg Stævnet. Ikke mindst spartelmassen ARDEX R4 RAPID, der blev lanceret i efteråret 2015, imponerede malerne. De kunne bl.a. se den hurtige spartelmasse på messestandens væg, hvor alle anvendelsesmulighederne var opført.

Nyborg Stævnet er malerbranchens årlige træf med alt fra leverandørudstillinger til politiske oplæg. Og i år havde malerne ekstra god grund til at kigge forbi ARDEX’ stand. Her kunne de nemlig se og høre mere om spartelmassen ARDEX R4 RAPID, som kan overmales allerede efter 45-60 min.

- Messen var igen i år velbesøgt med god stemning alle tre dage, og vi havde rigtigt travlt på standen. Ikke mindst ARDEX R4 RAPID viste sig at være lidt af et tilløbsstykke. Op til messen lavede vi en stor væg, som endte med at fylde halvdelen af vores stand, hvor vi viste de mange forskellige opgaver, som den nye spartelmasse kan bruges til. Her kunne de besøgende helt konkret se fordelene ved den nye spartelmasse, ikke mindst i form af tidsbesparelser, fortæller teknisk rådgiver Mikkel Thisted Jensen fra ARDEX.

Alt laves i én kontinuerlig arbejdsgang                                    
ARDEX R4 RAPID blev lanceret i efteråret 2015, og udover den hurtige tørretid udmærker den sig ved at kunne hæfte på alle overflader uden behov for forudgående primning. Derudover tørrer den uden krympninger på blot 45 min., ligesom spartelmassens konsistens betyder, at den kan spartles helt ned til nul. Den hvide farve gør desuden, at spartelmassen let kan overmales uden at skinne igennem på overfladen.

Tilsammen betyder det, at man med ARDEX R4 RAPID kan fylde, forme, slibe og overmale i én kontinuerlig arbejdsgang. Det gælder, uanset om den konkrete opgave går ud på at dække f.eks. fræsespor i vægge, udfylde huller, sprækker, afskalninger og revner eller udjævne ujævnheder og pladesamlinger.

- Malerne kan med ARDEX R4 RAPID hurtigt udføre en masse spartelopgaver, som før ville kræve lang ventetid. Eksempelvis kan de nu komme i gang næsten med det samme, efter at elektrikeren er færdig med at fræse spor, for hullerne kan dækkes og overmales inden for blot en times tid, forklarer Mikkel Thisted Jensen.

Spartelmasser til beton- og epoxymaling
Ud over ARDEX R4 RAPID var der stor interesse for en række af ARDEX’ øvrige spartelmasser på Nyborg Stævnet. Eksempelvis har ARDEX udviklet en række spartelmasser, som egner sig særligt til hurtig og effektiv spartling af gulve, der efterfølgende skal bemales med beton- eller epoxymaling.

- Fælles for produkterne er, at de er lette at arbejde med, ligesom de tørrer og hærder meget hurtigt. Det gør dem særdeles velegnede, når ikke kun kvaliteten af det færdige resultat, men også tidsforbruget under selve arbejdet er en væsentlig faktor, pointerer Mikkel Thisted Jensen.   

Dette års udgave af Nyborg Stævnet fandt sted d. 28.-30. januar, og bortset fra leverandørernes mange nyheder kunne de besøgende bl.a. opleve Venstres gruppeformand Søren Gade (MF) samt hjerneforsker dr.med. Peter Lund Madsen, der er kendt som HjerneMadsen.