Nyheder

Nyheder

februar 2016

Murerens forretningsmuligheder i fokus på byggerimesse

Ardex deltager på årets byggerimesse som FlisePartneren. Ardex vil bruge Byggeri ’16 til at give murerne viden om, hvordan de udvikler deres forretning i alt fra de nyeste faglige løsninger til nyttig viden om byggejura. Derudover kan murerne opleve, hvordan lægning af storformatfliser skal udføres i praksis, så kvaliteten bliver helt i top.

Når årets største begivenhed i byggebranchen Byggeri’16 løber af stablen i Fredericia i begyndelsen af marts, er der meget mere at komme efter end bare de seneste udviklinger på produktfronten. Hos Ardex’ certificeringsordning FlisePartneren i Hal D kan murerne således kigge forbi til en snak om deres muligheder for at udvikle forretningen og differentiere sig i den hårde konkurrence.

I dialog med murerne
- Vi ønsker at komme i dialog med murerne og vise, hvordan de via opkvalificering i de nyeste løsninger inden for f.eks. storformatfliselægning, natursten, vådrum, altanbyggeri, udendørs trapper og svømmehaller får de rigtige kort på hånden til at byde ind på fremtidens opgaver, så de kan øge deres indtjening og konkurrenceevne, fortæller adm. direktør i Ardex Michael Nielsen og fortsætter:

- Det handler ikke kun om opkvalificering og certificering på udvalgte fagområder. Formålet med FlisePartneren er at tilbyde murerne et koncept, som kommer hele vejen rundt om deres forretning, så de får bedre muligheder for at udfolde deres potentiale og skabe profitabel forretning. Derfor vil vi gerne snakke med murerne om, hvad de har brug for og ønsker at blive skarpere på – uanset om det er optimale faglige løsninger, byggejura, markedsføring på de sociale medier, eller hvad der nu interesserer eller gavner den enkelte murer.

Demonstrerer lægning af storformatfliser
De besøgende kan på FlisePartnerens stand eksempelvis se, hvordan man med de rette produkter og metoder lægger fliser i store formater uden at gå på kompromis med kvaliteten. Netop storformatfliser, der måler fra 30x60 cm og opefter, er i de senere år blevet et populært valg og stiller høje krav til udførelsen for at undgå fremtidige problemer.

Derfor har Ardex via FlisePartneren valgt at udbyde en certificering specifikt i lægning af storformatfliser. Efter det afsluttede kursusforløb får murerne således papir på deres nye kompetencer og kan f.eks. let dokumentere over for eksisterende og potentielle kunder, at de har faglig stolthed og har sat sig ind i muligheder og løsninger.   

- Vi har medbragt en stander i gennemsigtigt plexiglas, som vi vil bruge til at demonstrere, at vores storformatklæbere gør det nemt og enkelt at opnå fuldklæb under selv meget besværlige storformatfliser. Risikoen er nemlig, at fliserne river sig løs eller knækker efter kort tid. Det er et aktuelt eksempel, som meget konkret viser, hvorfor det er vigtigt hele tiden at holde sig opdateret. På den måde udnytter man sin arbejdstid optimalt og minimerer risikoen for reklamationer og problemer for slutbrugerne. Dermed øger man sin chance for mere og bedre forretning på sigt, understreger Michael Nielsen.