spartelmasse Dandomo

Spartel med masser af X-faktor

25. januar 2019

Vi starter året med to solide nyheder til dig, der udfører spartelopgaver ude og inde: For det første har vi udviklet en lynhurtig udendørs variant af den meget populære ARDEX A 828 – og derudover kan du med ARDEX PANDOMO Wall føje helt nye designmuligheder til paletten.  

Dem, der tror, at spartelmasser er grå og kedelige og alle sammen bare kan det samme, har ikke prøvet at arbejde med ARDEX produkter. Vi udvikler nemlig løbende nye produkter, som er skræddersyet til at løse de udfordringer, der præger din arbejdsdag, og som sikrer dig optimale muligheder ude hos dine kunder.  

Derfor starter vi også 2019 med hele to solide produktlanceringer, der giver dig en masse nye kort på hånden, når det gælder effektivt og effektfuldt spartelarbejde. De præsenteres bl.a. på vores stand på Nyborg Stævnet d. 24.-26. januar.   

Utallige anvendelsesmuligheder udenfor

Først og fremmest kan du med den nyudviklede ARDEX A 818 udføre samtlige opgaver, som du i dag udfører med ARDEX A 828. Men du kan udføre dem udenfor og i fugtige områder. Det betyder, at du nu har et lynhurtigt værktøj, der nemt kan anvendes til spartling på bl.a. vægge, facader, sokler, hus- og havemure, i kældre, på trapper, på gulve, overgange, lunker, huller osv.   

– Det er kort sagt et rigtigt multifunktionelt produkt med utallige anvendelsesmuligheder. Alt hvad du i dag kan lave inden døre med 828’ren, dét kan du fremover lave udenfor eller i fugtige indendørsområder med ARDEX A 818, forklarer Allan Petersen, der er markedschef i ARDEX, og fortsætter:  

– Med begge spartelmasser bag i bilen har du derfor en samlet løsning, der gør dig i stand til effektivt og nemt at udføre bl.a. reparationer og genopretninger, uanset om problemerne er inden døre eller udenfor.  

Uendelige muligheder for kreativt vægdesign

Den anden nyhed, som du kan se frem til, er ARDEX PANDOMO Wall designspartelmassen. Den gør dig i stand til at udføre vægge i råt betonlook og skabe helt unikke udtryk, som er noget af det mest efterspurgte lige nu.  

Du kan eksempelvis indfarve væggene i forskellige nuancer med spartelmassen, der er let for dig at forarbejde, og som byder på fremragende vedhæftning.  

– ARDEX PANDOMO Wall er udviklet for at skabe uendelige muligheder for kreativt design på vægge, uanset om det fx drejer sig om et udstillingslokale, receptionsområdet i et hotel eller stuen i en privat bolig, fortæller Allan Petersen og slutter af med en afsløring:  

– Jeg kan godt røbe, at ARDEX PANDOMO Wall i løbet af marts måned 2019 vil kunne købes hos en af de etablerede kendte malergrossister herhjemme. Derudover kommer vi også gerne forbi og fortæller om den ude hos dit firma, ligesom du altid kan kontakte vores konsulenter og tekniske service for at høre nærmere. 

Du kan her læse meget mere om, hvordan du arbejder med den nye ARDEX PANDOMO Wall designspartelmasse.