Nyheder

Nyheder

juli 2012

Ny ARDEX hjemmeside

Hos ARDEX Danmark er vi glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside. Den nye hjemmeside er mere tidssvarende end den gamle, men den gør også brugeroplevelsen endnu bedre end før. Der er kommet endnu flere sider at gå på opdagelse i, og endnu flere værktøjer man kan bruge som hjælp ude på byggepladserne.

Hvor meget var det lige jeg skulle bruge?

Ardex.dk har nu indbygget forbrugsberegner på produkterne. Du går bare ind på det produkt du skal bruge. Her kan du så læse alt om produktets egenskaber, downloade sikkerheds- og datablade, men bedst af alt udregne dit forbrug.
Det eneste du skal gøre er, at taste de relevante oplysninger ind og tryk på ”beregn”, så vil du straks få at vide hvor meget du skal bruge.

…Og meget mere

Vores nye hjemmeside har også fået et nyhedsarkiv, hvor du kan læse om de nyeste produkter, messer og hvad ARDEX ellers deltager i.
Vores professionelle profil har også en mere personlig side. Du kan nu også følge ARDEX på de sociale medier. Du kan finde os på både Linkedin og Facebook. Her kan du følge os i tyk og tyndt, se billeder og film og deltage i konkurrencer.

Velkommen til.