Nyheder

Nyheder

juni 2012

Ny fliseklæber - ARDEX X 701 F

ARDEX har udviklet en ny allround fliseklæber du kan bruge til de fleste opgaver.

Med den nye ARDEX X 701 F  er det nu muligt at  anvende den samme klæber til klæbning af skillevægs-, isolering- og facadeplader, som man anvender til fliseklæber. Det giver en enklere hverdag for håndværkeren, der skal tackle flere forskellige opgaver på en gang.

Fleksibel og hårdfør

Med ARDEX X 701 F har man en klæber, der kan bruges til alle typer fliser - lige fra keramik til glas og porcelæn. Derudover kan ARDEX X 701 F anvendes på alle underlag fra murværk til krydsfinér til gips. Slut med at have flere forskellige klæbere med i bilen.
ARDEX 701 F er velegnet til varmegulve. den er frostbestandig og kan anvendes til både inden- og udendørs brug samt svømmebassiner. Endelig kan den bruges til fleksibelt klæbeunderlag, hvor det er nødvendigt at håndtere bevægelser i underlaget.

Ingen fugesnor

"Med ARDEX X 701 F lancerer vi et produkt med særdeles gode forarbejdningsegenskaber. Den er smidig og fleksibel, hvilket gør den let at forarbejde og efterbehandle. Samtidig har den en høj grad af stabilitet, hvilket gør det overflødigt at anvende fugesnor", fortæller teknisk rådgiver Frank Henriksen. "Mange håndværkere sætter stor pris på at slippe for fugesnor, og da klæberen har en lang 'pot-life', så er man sikret en behagelig arbejdsgang, hvor materialet forbliver smidigt hele tiden.

Se de tekniske data for ARDEX X 701 F her