Nyheder

Nyheder

september 2017

Populært partnerskab styrker murerens forretning

Vådrumscertificering er en af mange certificeringer, der kan tages hos FlisePartneren.

På vores certificeringerne vil der altid være en teoretisk og en praktisk del

I vores moderne kursuscenter er der mulighed for at opkvalificerer sig, og dermed skille sig ud fra de andre murerfirmaer.

Vores dygtige teknikere står klar til at dele ud af deres know-how.

Med ca. 450 murerfirmaer i folden er opbakningen til FlisePartneren mere end dobbelt så stor som forventet, da vi lancerede ordningen i september 2014. Adm. direktør Michael Nielsen understreger, at ARDEX fortsætter med at investere i ordningen, så de tilmeldte murerfirmaer bl.a. får endnu flere muligheder for opkvalificering.

Da vi i september 2014 lancerede murerpartnerskabsordningen FlisePartneren, var målet efter 3 år at have 200 tilmeldte murerfirmaer. Det viste sig hurtigt at være konservativt sat, for allerede ved udgangen af 2014 kunne de første hundrede murerfirmaer kalde sig FlisePartnere, og i dag omfatter ordningen ca. 450 murerfirmaer fra hele landet.

De har som FlisePartnere bl.a. mulighed for at opkvalificere og specialisere sig inden for vådrumssikring, radonsikring, storformatfliser, altanbyggeri, naturstensarbejde og meget andet. Kurserne afholdes på fabrikken i Hedensted og vores danske hovedsæde i Herlev, og ARDEX har hvert eneste år måttet oprette ekstra hold for at følge med den store efterspørgsel.

Læs også om malerkurserne, vi afholder i hele landet:

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/virkelighedsnaer-sparteltraening-aabner-for-flere-opgaver.htm

Hvordan skaber mureren en bedre forretning?
Adm. direktør Michael Nielsen tøver ikke med at kalde FlisePartnerens popularitet for overvældende. Han understreger imidlertid, at ARDEX har investeret store ressourcer i ordningen netop for at sikre, at den giver reel værdi for murerfirmaerne, og at det er en stor del af forklaringen på succesen.  

- Vi ønskede fra starten, at FlisePartneren ikke skulle være tom sniksnak, men derimod en fagligt solid og ambitiøs ordning med afsæt i de behov og krav, som præger murerbranchen. Det er meget forpligtende at sætte en partnerskabsordning i gang, men vi har haft villigheden til at investere det, det kræver, og har hele tiden holdt fokus på, hvordan murerne kan differentiere sig og dermed opnå en bedre forretning, fortæller han og uddyber:

- Certificeringerne har for flere af vores FlisePartnere konkret betydet, at de har vundet udbud over konkurrenter uden certificering. Et eksempel er storformatfliser, hvor udviklingen er gået rigtig stærkt de senere år med stadig større formater, nye måder at bruge fliserne på og helt nye produktionsmetoder. Her står firmaerne generelt stærkere i dialogen med bygherre, når de kan dokumentere, at de arbejder med de nyeste og mest kvalitetssikre løsninger på markedet.

Billedet underbygges af håndværkerkåringerne til awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER, som smiley-ordningen anmeld-haandvaerker.dk står bag: I år var 7 ud af de 12 nominerede murerfirmaer således med i FlisePartneren, mens det i 2016 var 5 ud af de nominerede 6 firmaer, der var FlisePartnere, herunder vinderen af kategorien Årets Murer 2016.   

Læs også om østjyske murere, der efteruddanner sig til succes:

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/oestjyske-murere-efteruddanner-sig-til-succes.htm

Nye muligheder for faglig opkvalificering
I den kommende tid vil vi fokusere på at udvikle FlisePartneren med vægt på, hvordan de allerede tilmeldte murerfirmaer kan få endnu mere værdi ud af partnerskabsordningen. Murerpakken er således for nylig blevet udvidet med flere udendørsprodukter.

Du kan læse mere om FlisePartnerens Murerpakke her:

http://www.flisepartneren.dk/murerpakken   

Derudover er der flere kurser under udvikling, så murerfirmaerne får flere nye muligheder for faglig opkvalificering, forklarer Michael Nielsen:

- Vi kigger hele tiden på, hvilke områder vi skal tage fat på for fortsat at kunne skabe værdi for murerne i forhold til trends, regler og krav, nye produkter og løsninger osv. Vi kan bl.a. se, at anvendelse af epoxyfuger er en voksende tendens, og derfor bliver epoxyarbejde en del af vores kursusudbud fra næste år, runder Michael Nielsen af.