Nyheder

Nyheder

juli 2014

Produktlanceringer i uformelle rammer

Traditionen tro deltog ARDEX i årets Scandinova gulvmesse, hvor producenten præsenterede to nye spartelmasser og to ny lime med store arbejdstids- og kvalitetsmæssige gevinster for gulvlæggerne.

For syvende år i træk lagde Scandinova Herlev i går grund til den årlige gulvmesse, som hvert år tiltrækker hundredvis af gulvlæggere og andre interesserede med bl.a. nye produktlanceringer, konkurrencer, stand-up og en catwalk, hvor de kvindelige modeller demonstrerer den nyeste mode inden for håndværkertøj. Producenten ARDEX var traditionen tro blandt de mange udstillere.

- For os er Scandinova gulvmessen altid en god anledning til at møde kunderne i øjenhøjde og udveksle erfaringer i hyggelige og uformelle rammer. Stemningen i år var helt forrygende, og vejret var med os hele dagen, fortæller teknisk konsulent hos ARDEX Allan Petersen.  

Større effektivitet og højere kvalitet
Med på gulvmessen havde ARDEX medbragt 4 produktnyheder til de deltagende gulvlæggere, som dagen igennem desuden havde mulighed for at opleve produkterne blive demonstreret af konsulenterne. Især den nye gulvspartelmasse ARDEX K 39 var der stor interesse for, forklarer Allan Petersen:

- ARDEX K 39 har dobbelt så lang forarbejdningstid både i spanden og på gulvet som traditionelle gulvspartelmasser. Det gør, at du kan spartle selv meget store gulvarealer i én enkelt arbejdsgang, så du sparer tid på udførelsen. Samtidig undgår du at få overgange mellem spartellag, som efterfølgende skal slibes ned eller efterspartles.

Miniracerbane og kroophold
Derudover præsenterede ARDEX bl.a. den nye spartelmasse ARDEX K 11 til spartling og genopretning af cement- og anhydritpudslag, støbeasfalt, betongulve og andre undergulvstyper. Spartelmassen var bl.a. blevet brugt til at støbe den miniracerbane, som deltagerne kunne prøve på ARDEX’ stand, hvor vinderen blev præmieret med et kroophold for to.

- Racerbanen matcher fint den stemning, der er på Scandinova gulvmessen, for selv om det selvfølgelig er alvor, må det også godt være lidt sjovt. Ud over racerbanen havde vi også en konkurrence, hvor man kunne vinde et kroophold for to, hvis man købte 1 ton spartelmasse på standen. Det var der en hel del af deltagerne, som benyttede sig af, så vi ser frem til at kåre den heldige vinder, lyder det fra Allan Petersen.   

Ud over de to spartelmasser præsenterede ARDEX også de to nye limprodukter ARDEX PREMIUM AF 740 og ARDEX PREMIUM AF 2000, der som ARDEX systemprodukter giver særlig god vedhæftning og et lugtfrit indeklima, når de anvendes sammen med andre ARDEX-produkter.