Nyheder

Nyheder

december 2016

Solid fremgang skal fortsætte i det nye år

Vores fabrik ligger i Hedensted ved Vejle, og her produceres ARDEX produkter til Danmark, resten af Norden og Baltikum.

Byggebranchen udvikler sig positivt, og det mærker vi i høj grad hos ARDEX. Vi ser nu frem mod et nyt år med fortsat solid fremgang som samarbejdspartner for landets førende gulvlæggere, murere og malere. Allerede nu kan vi afsløre, at vi i 2017 lancerer en nyhed, der vil revolutionere gulvlæggernes arbejdsprocesser på mange opgaver og give markant lettere arbejdsdage.

Ifølge de seneste tal fra Dansk Byggeri er omsætningen i byggeriet de første ti måneder af 2016 løftet 8,6 pct. i forhold til samme periode i 2015. Det svarer til en samlet omsætning på 15,3 mia. kr., og byggeriet er dermed en af de brancher, der samlet set har klaret sig bedst i 2016.  


Den positive udvikling afspejler sig også i stor stil i aktivitetsniveauet hos ARDEX. Som en af Danmarks førende leverandører af lokalt producerede gulv- og vægmaterialer til gulvlæggere, murere og malere har vi således oplevet stabil fremgang hele vejen rundt året igennem.


Oprustning på salg og rådgivning i hele landet
- 2016 har været begivenhedsrigt og meget positivt. Vi har oprustet på murersalg og -rådgivning i Nord- og Østjylland med tilgangen af Simon Jørgensen og udvidet salgsteamet yderligere med Michael Kjærsgaard-Rasmussen, der servicerer kunder på Sjælland med gulv- og vægløsninger. Derudover er Hans Tveden i november kommet tilbage for at styrke vores salg og rådgivning af gulvlæggere i Sønderjylland, fortæller markedschef Allan Petersen.

- Vi har desuden for alvor bevist, hvad vi kan inden for gulvlime. Med opkøbet af Wakol råder vi over et komplet program af gulvlime til alle belægningstyper. Sammen med vores øvrige program og tekniske knowhow betyder det, at vi kan levere totalløsninger til opbygning af gulve og vægge. Det er noget, som i stigende grad bliver efterspurgt på byggepladserne på grund af de tidsbesparelser og kvalitetsforbedringer, de giver, uddyber han.

De gode danske erfaringer med det komplette gulvlimsprogram betyder, at ARDEX nu gør klar til at rulle gulvlimsprogrammet ud i resten af Skandinavien i løbet af det nye år.
 
Læs mere om vores totalløsninger til gulve:
http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/samlede-groenne-pakkeloesninger-sparer-tid-og-sikrer-kvalitet.htm

Hvad sker der i 2017?
Som noget af det første i 2017 tager ARDEX pulsen på malerbranchen på Nyborg Stævnet d. 26.-28. januar i selskab med en lang række af malerfagets førende aktører og interessenter. Her kan malerne bl.a. opleve den højeffektive universalspartelmasse ARDEX R4 RAPID, der i 2016 er blevet et stort hit som fast ’reparationsværktøj’ i varerummet på tusindvis af håndværkerbiler.

Læs her, hvordan ARDEX R4 RAPID gør din arbejdsdag mere effektiv:
http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/ny-spartelmasse-fikser-vaegge-og-gulve-paa-en-kaffekops-tid.htm

Murerne kan derudover se frem til endnu et år, hvor partnerskabsordningen FlisePartneren igen byder på højaktuel opkvalificering og specialiseret efteruddannelse inden for bl.a. storformatfliser, vådrum, radonsikring og altanbyggeri.
 
Læs mere om, hvad FlisePartneren kan tilbyde dig og tilmeld dig her:
http://www.flisepartneren.dk/


Endelig kan ikke mindst gulvlæggerne se frem mod en nyhed, som ARDEX løfter sløret for i løbet af 2017. Den kommer ifølge Allan Petersen til at revolutionere arbejdsprocesserne i forbindelse med en lang række gulvopgaver.

- Uden at røbe for meget tør jeg godt love, at den nyhed, vi har i støbeskeen, vil give markant lettere arbejdsdage for især gulvlæggerne. Vi har meget store forventninger til de muligheder, som lanceringen åbner for. Vi vil selvfølgelig kommunikere lanceringen ud på samtlige platforme, når den er klar, runder han af.