Nyheder

Nyheder

maj 2016

Til jubilæumsmesse med komplet gulvlimsprogram på tapetet

Billeder fra Scandinovamessen 2014

Billeder fra Scandinovamessen 2014

Billeder fra Scandinovamessen 2014

Billeder fra Scandinovamessen 2014

Traditionen tro er Ardex blandt udstillerne på Scandinova-messen i København, der i år fejrer sit 10 års jubilæum. Producenten sætter i år fokus på gulvlæggerens muligheder for nem one-stop-shopping via sit komplette program af effektive og miljøvenlige gulvlime.

Der er lagt op til lidt af en festdag, når Skandinaviens største gulvgrossist Scandinova torsdag d. 19. maj blænder op for årets messe, der for tiende gang i træk løber af stablen på Transformervej 10 i København. Messen fejrer således sit jubilæum med bl.a. grill og konkurrencer, ligesom de mange udstillere disker op med gode tilbud til de besøgende gulvlæggere. 

Nye muligheder for one-stop gulv-shopping
Blandt de faste udstillere er Ardex, der som en af verdens førende producenter af hurtigt tørrende og hurtigt hærdende gulv- og vægmaterialer denne gang har fokus på gulvlæggerens muligheder for optimering af tidsforbruget via one-stop shopping. Ardex præsenterer således sit komplette program af opløsningsmiddelfrie, emissionsfattige og EC1-mærkede gulvlime.

- Vi opkøbte i sommeren sidste år den førende tyske gulvlimsproducent Wakol. Det betyder først og fremmest, at vi nu kan tilbyde et komplet sortiment af gulvlime til alle tænkelige typer af belægninger fra linoleum og parket til vinyl og tekstiler. Resultatet er, at gulvlæggeren kun behøver at henvende sig ét sted uanset hvilken type opgave, der skal løses, hvilket sparer kostbar tid og ressourcer, fortæller teknisk salgskonsulent Allan Petersen fra Ardex.

Miljø og effektivitet som bærende hensyn
Særligt gulvlimene ARDEX AF 270 til linoleum og tæpper samt vinyllimen ARDEX AF145 har i det forgangne år tiltrukket sig opmærksomhed blandt gulvlæggerne. Den første kendetegnes af et højt monteringshug og en let påføring, der bidrager til at optimere gulvlæggerens arbejde, mens den anden bl.a. har en ekstremt høj klæbeevne og er drøj i brug. Begge er desuden lugtfrie efter udtørring til gavn for både gulvlæggerens arbejdsmiljø og slutbrugernes indeklima. 

- Der er stigende fokus på både indeklima og arbejdsmiljø i byggeriet. Derfor er det afgørende for os at kunne tilbyde gulvlæggerne materialer, som sætter dem i stand til at honorere kravene uden at gå på kompromis med kvaliteten i deres arbejde.  Det er også noget af det, som vi gerne vil slå et slag for på Scandinova, understreger Allan Petersen.

Kraftigt reduceret tidsforbrug på gulvreparationer
Ud over det komplette gulvlimsprogram fra Ardex vil de besøgende gulvlæggere bl.a. kunne opleve spartelmassen ARDEX R4 RAPID til hurtige mindre reparationer. Spartelmassen tørrer uden krympninger på blot 45 minutter, og derudover kan den spartles helt ned til nul takket være den smidige konsistens. Derudover hæfter den på alle overflader uden behov for forudgående primning.

- Spartelmassen reducerer kraftigt gulvlæggerens tidsforbrug i forbindelse med de indledende reparationer, så man kan komme hurtigere videre. Det betyder meget i en branche, hvor ikke kun selve kvaliteten af det færdige gulv, men også tidsforbruget undervejs er afgørende faktorer for succes, runder Allan Petersen af.