Nyheder

Nyheder

november 2016

Vi gør klar til yderligere vækst med udvidelse af salgsteamet

Michael Kjærsgaard-Rasmussen skal servicere vores gulvlæggere på Sydsjælland og Fyn

Allan Petersen er nu Markedscehf hos ARDEX, men vil forsat kører hos mange af sine kunder på Sjælland

Efterspørgslen vokser kraftigt på gulv- og vægløsninger, hvor tidsbesparende produkter leveres sammen med solid faglig rådgivning om kundernes projekter. Det mærker vi i høj grad hos ARDEX. Derfor har vi netop ansat en ny teknisk salgskonsulent og opgraderet med en markedschef.

Gulvlægger og bygningskonstruktør Michael Kjærsgaard-Ramussen er i oktober ansat som ny teknisk salgskonsulent hos ARDEX. Det sker på baggrund af markant voksende efterspørgsel på vores kombination af hurtigt tørrende og hurtigt hærdende materialer til gulve og vægge samt solidt fagligt funderet rådgivning om kundernes projekter.

- Vi har oplevet stor vækst på markedet for væg- og gulvløsninger. Derfor har vi netop oprustet med Michael, som med sin håndværksmæssige og tekniske baggrund kommer til at løfte vores salg og rådgivning over for både gulvlæggere og malere. Samtidig har vi planer om yderligere ansættelser i nær fremtid, udtaler adm. direktør Michael Nielsen.

Kendt for stort engagement i det danske marked
Michael Kjærsgaard-Rasmussen blev udlært gulvlægger i 1997 og har siden arbejdet en årrække som svend i et gulvlæggerfirma, før han bl.a. blev konduktør i Tæppeland Erhverv. Han tog eksamen som bygningskonstruktør i 2008.

Michael Kjærsgaard-Rasmussen fortæller om sine forventninger til det nye job, hvor han skal varetage salg og rådgivning om gulv- og vægprodukter primært på Sjælland:

- Jeg ser først og fremmest frem til at hjælpe kunderne med deres projekter, men glæder mig også til at blive en del af ARDEX, der er kendt for at lægge et stort engagement i det danske marked.  Det omfatter bl.a. lokal produktion, omfattende teknisk support samt involvering i en række toneangivende brancheorganer bl.a. Gulvbranchens brancheforening.

Tilbyder totale løsninger til gulve og vægge
Ud over at ansætte Michael Kjærsgaard-Rasmussen har ARDEX i oktober styrket organisationen med forfremmelsen af tidligere teknisk salgskonsulent Allan Petersen som ny markedschef. Han får fremover det overordnede ansvar for at videreudvikle ARDEX’ position på gulv- og vægmarkedet i Danmark.

Allan Petersen skal bl.a. stå i spidsen for sælgerteamet inden for gulv- og vægmaterialer. Derudover skal han servicere de større projektkunder og butikskæder, bidrage til forretningsudviklingen samt udbygge samarbejdet og videndelingen med den tekniske afdeling.

- Ikke mindst inden for gulvlime har vi oplevet stor fremgang. Noget af årsagen er opkøbet af tyske Wakol sidste år, som betyder, at ARDEX i dag tilbyder et komplet program af gulvlime til alle typer belægninger. Sammen med vores øvrige produktprogram og den tekniske ekspertise i huset betyder det, at vi kan levere totale løsninger til opbygning af gulve og vægge. Det er noget af det, som vi vil satse på fremadrettet, fortæller Allan Petersen.

Læs mere om vores gulvlimsprogram:

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/til-jubilaeumsmesse-med-komplet-gulvlimsprogram-paa-tapetet.htm