Nyheder

Nyheder

marts 2017

Vi satser på solid lokal forankring

ARDEX udvider løbende netværket af lokale forhandlere, som nu er oppe på over 80 flise-, gulv- og farvegrossister over hele landet.

ARDEX udvider løbende sit lokale forhandlernetværk, som nu omfatter flere end 80 forskellige forretninger fordelt over hele Danmark. Samtidig har vi oprustet stort inden for teknisk salg og rådgivning, ligesom fabrikken i Hedensted har mandet op med over 50 pct. de seneste år. ”Jo kortere afstanden er, jo nemmere er det for både os og kunderne,” siger markedschef Allan Petersen.

For ARDEX hersker der ingen tvivl om vigtigheden af at være solidt lokalt forankret, når man lever af at hjælpe gulvlæggere, murere og malere med produkter og rådgivning, der skal bidrage til at gøre arbejdsdagen enklere og mere effektiv.

Derfor øger ARDEX løbende netværket af lokale forhandlere, som nu er oppe på over 80 flise-, gulv- og farvegrossister over hele landet. Samtidig sikrer den lokale produktion på fabrikken i Hedensted, at materialerne hurtigt kan leveres i takt med efterspørgslen.  

Nemmere både for os og kunderne
- Jo kortere afstanden er, jo nemmere er det både for os og for kunderne. Kort afstand reducerer først og fremmest ventetid og kørsel, men den gør det også lettere at finde de rette produkter og få effektiv hjælp til opgaven, da vores konsulenter kender forholdene lokalt, påpeger markedschef Allan Petersen.

ARDEX har det seneste år oprustet med flere tekniske salgskonsulenter for at sikre, at man også fremover kan levere den service og rådgivning, der er behov for i takt med byggeriets positive udvikling. Også på fabrikken i Hedensted har virksomheden oprustet med 50 pct. flere ansatte og oprettet ekstra skift for at holde sig på forkant med efterspørgslen.

Du kan læse mere om vores lokale produktion her:

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/dansk-produktion-med-kvalitetssikring-og-arbejdsmiljoe-i-fokus.htm

Shop-in-shops, Murerpakke og komplet gulvlimsprogram
Samtidig satser ARDEX hos forhandlerne på bl.a. udstillinger, der skal gøre det let og overskueligt for kunderne at finde det rette produkt til den specifikke opgave. Her har de dedikerede shop-in-shops med udvalgte væg- og gulvspartelmasser i en lang række farvecentre været en stor succes.

ARDEX har således siden lanceringen af de nye shop-in-shops oplevet 20 pct. større efterspørgsel på netop gulv- og vægspartelmasserne.

Læs mere om vores shop-in-shops i farvecentrene:

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/haandgribelige-spartelmasse-udstillinger-hitter-hos-malergrossisterne.htm

Også partnerskabsordningen FlisePartneren, som henvender sig til murerfirmaer i hele landet, har med Murerpakken holdt sit indtog hos over 25 forhandlere. Det betyder udvidet adgang til og mulighed for rabat på effektive ARDEX-produkter til bl.a. flise- og vådrumsopgaver. 

Endelig tilbyder ARDEX et program af gulvlime til alle typer belægninger, så virksomheden i dag kan levere den komplette løsning til hele gulvopbygningen. Også gulvlimene kan opleves ude hos forhandlerne. Allan Petersen uddyber:

- Vi ønsker at være tæt på gulvlæggerne, murerne og malerne, og det kræver en solid lokal forankring med både landsdækkende forhandlernetværk, lokal produktion og konsulenter, der dækker hele landet. Derfor vil vi også fortsætte med at styrke den lokale tilstedeværelse i takt med kundernes behov.

Du kan også blive klogere på vores samlede grønne byggeløsninger her:

www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/samlede-groenne-pakkeloesninger-sparer-tid-og-sikrer-kvalitet.htm