Ledelsesværdier

Ledelsesværdier
Hos ARDEX fungerer nedenstående værdier som en integreret del af hverdagen og er til stede i alt, hvad vi foretager os, dermed vil værdierne afspejle sig i vores adfærd og arbejdsmetoder.

Innovative – vi motiveres ved at udvikle vore kunder og løse vore opgaver på en innovativ måde, med innovative løsninger og arbejder mod at udvikle innovative produkter og systemer, så vi til stadighed kan være markedsledende indenfor kvalitet, service og knowhow.

Værdiskabende – vi fokuserer på at skabe maksimal værdi for vore kunder og os selv i alt hvad vi gør, så vi til stadighed har et mål for vores indsatser og kan skabe resultater over gennemsnit.

Respekt – vi agerer respektfuldt, seriøst, ydmygt, retfærdigt og sympatisk overfor hinanden og vores partnere, så vi kan lykkes med at løfte i fællesskab og etablere så tætte partnerskaber som overhovedet muligt.

Fleksible – vi er fleksible i vores tilgang til vore partnere, så de oplever en ekstremt imødekommende og kundevenlig adfærd fra os, så de føler sig så velkomne og værdsatte som overhovedet muligt.

Markeds- og kundeorienterede – vi er her for kundernes skyld, så vi tilretter os markedet og etablerer de bedst mulige systemer, partnerskaber og løsninger som muligt.