Offshore

ARDEX Offshore System

Læs mere her om ARDEX Offshore
ARDEX er medlem af Offshoreenergy.dk

ARDEX Skandinavia A/S har i 30 år leveret hurtige og sikre løsninger indenfor cementbaserede, indendørs dæksbelægninger til skibs- og offshore-markedet. De forskellige løsninger er alle udviklet i tæt samarbejde med brugerne og er gennemprøvet på titusindvis af kvadratmeter i samtlige nordiske lande.

Simple, men holdbare kvalitetsløsninger
ARDEX Offshore System er i dag udvidet til 5 forskellige løsninger, hvor spartelmasserne kan udlægges i fast kontakt med ståldækket, og én løsning, hvor der med ARDEX A 35 MIX kan opbygges en svømmende A60-konstruktion. På denne måde kan der udlægges lagtykkelser fra 1-50 mm i én arbejdsgang.  En simpel og holdbar løsning.

Hurtighed er afgørende
ARDEX er klar over, at et skib eller en borerig ikke er bygget til at ligge i havn. Derfor er ARDEX Offshore Systemerne hurtig hærdende. Stort set alle typer cement baserede, indendørs dæksbelægninger kan være afhærdet indenfor *24 timer.

Godkendt til Offshore
Offshore systemet dækker de fleste behov for hurtige løsninger indenfor gulvbelægninger på ståldæk. Alle produkterne har gennemgået alle nødvendige brandtests, og alle har certifikat fra DNV og U.S. Coast Guard.

Klik her for download af certifikater

For English version click here