RADONSIKRING

Radon...

Læs mere om Radonsikring i vores brochure

er en gasart som siver op igennem jorden og ind i huse og kældre via små revner og sprækker i gulve og vægge. Radon er hvert år skyld i ca. 250 dødsfald på grund af lungekræft.

Radon binder sig til partikler som efterfølgende indåndes, hvorefter de kan forårsage lungekræft. Rygere er 10 gange mere eksponeret end ikke rygere.

Radon kan hverken ses, lugtes eller smages. Derfor er det umuligt at forudsige
præcist, hvor problemerne er størst. Især gamle huse, hvor kældre ændres til kontorer eller aktivitetsrum, er det vigtigt, at kunne forebygge indtrængning af Radon.

Kan man sikre sig mod Radon?
Ja man kan for ARDEX har udarbejdet 4 enkle, hurtige og økonomiske løsninger til huse og kældre i den eksisterende boligmasse. Alle membranerne er testet på Statens Prövningsinstitut (SP) i Sverige og er radontætte. Yderligere kan alle løsningsforslag opfylde forsikringsselskabernes krav til forsikring af kældre i forbindelse med oversvømmelser.

Med ARDEX løsningerne er det nu muligt at ændre et gammelt pulterrum til et nyt radonsikkert kontor eller aktivitetsrum på kort tid, og til en pris der er til at betale.

Her finder du certificerede installatører af ARDEX radonløsninger

Vi har lavet en brochure, hvor du kan se de forskellige muligheder vi tilbyder indenfor radonsikring.

LÆS MERE OM LØSNINGEN AF RADON PROBLEMET I VORES BROCHURE