Nu kan du skabe råt betonlook på alle badeværelser

23. november 2018

Med CONTECO beton oven på ARDEX vådrumsmembran kan du nu lave råt betonlook i alle typer badeværelser. Det unikke system er det eneste i Danmark med MK-godkendelse og åbner for masser af efterspurgte designmuligheder, som du kan tilbyde bygherre. Samtidig er systemet hurtigttørrende, så du kan udføre gulve og vægge på under en uge.

Det industrielle betonlook hitter både på villavejene, i byernes etageejendomme og ikke mindst på landets tegnestuer. Indtil nu har det været en forudsætning i forbindelse med badeværelser, at der allerede er indbygget en vådrumsmembran i konstruktionen, men det er ikke længere nødvendigt.
Betonleverandøren CONTECO tilbyder nemlig et unikt system, så du nu også kan lave betonlook på helt nye badeværelser eller i forbindelse med totalrenoveringer, og næsten uanset hvilken type underlag du arbejder på.

Danmarks eneste MK-godkendte betonsystem
Systemet er det eneste i Danmark, som er MK-godkendt til vådrum, og består af ARDEX 7+8 vådrumsmembran påført ARDEX SK 100 W tætningsdug, der i sig selv er MK-godkendt, og derefter CONTECO beton i op til 1,5 mm. Som afslutning påføres CONTECO Beton Sealer for at give gulvet eller væggen en vandafvisende, multiresistent og slidstærk overflade.

– Ideen bag CONTECO var at skabe et unikt produkt, der kunne matche de nye tendenser og behov på markedet samtidig med, at det ville ændre folks opfattelse af mulighederne med beton. Med tilføjelsen af ARDEX vådrumsmembran åbnes helt nye muligheder, nu hvor CONTECO også kan bruges i nybyg eller totalrenovering, fortæller Technical Manager Brian Mortensen fra CONTECO.

– Systemet giver en række nye designmuligheder for både malere, gulvlæggere og murere i forbindelse med vådrumsopgaver. Bygherre kan nu opnå det ønskede rå betonlook på hele badeværelset, og du kan udføre løsninger i den populære industrielle stil i alle rum og på stort set alle underlag, supplerer adm. direktør Michael Nielsen fra ARDEX.

Færdig overflade på under en uge
Du opblander selv den fleksible CONTECO beton til den konsistens, som du foretrækker at arbejde med, og du kan desuden selv tone den i de gråtoner og farver, som bygherre ønsker sig. Ligesom vådrumsmembranen ARDEX 7+8 er betonen hurtigttørrende, så du kan udføre hele overfladen på under en uge.

– Vi får ofte henvendelser fra bygherrer, arkitekter og udførende, der ønsker råd og vejledning om, hvordan de opnår badeværelser med betonlook, og nu kan vi henvise til et MK-godkendt system. Vi anbefaler selvfølgelig, at det kun udføres af personer, som har styr på håndværket og ved, hvordan man laver vådrumsarbejde helt efter bogen, slutter Brian Mortensen af.

Du kan læse mere om CONTECO og vådrumssystemet her: http://www.conteco.dk