Mette Konggård Iversen er ny salgskonsulent

Ny teknisk konsulent stempler ind hos ARDEX

26. november 2019

Den 1. november 2019 bød vi velkommen til Mette Konggård Iversen. Hun kommer med over to årtiers erfaring. Som ny teknisk konsulent skal hun hjælpe gulvlæggerne i Storkøbenhavn med effektive løsninger, der både bidrager til at mindske tidsforbruget og styrke kvaliteten.  

Der er stor efterspørgsel på viden og knowhow om effektive gulvløsninger, og vi opruster derfor med en ny teknisk konsulent. Og det er ikke hvem som helst, som vi har hyret ind til at løfte salg og rådgivning rettet mod gulvlæggerne i Storkøbenhavn: 37-årige Mette Konggård Iversen er nemlig Danmarks første kvinde med svendebrev som gulvlægger.

Afgørende med godt samarbejde

Hun kommer til ARDEX fra ABC Gulve ApS, hvor hun i over to årtier har udført stort set alle typer af gulvopgaver i en lang række forskellige projekter. Hun fortæller:

– Jeg er først og fremmest en teamplayer, der lægger vægt på gode kolleger, og på at man løfter i flok. Som byggeriet ser ud i dag, hvor alle løber stærkt fra start til slut, er det afgørende, at der er et godt samarbejde hele vejen rundt, fortæller hun og fortsætter:

– ARDEX er kendt i branchen for at være gode samarbejdspartnere, der sætter en meget høj faglig standard og står for løsninger, der både mindsker tidsforbruget og bidrager til bedre kvalitet. Det er jeg stolt over at blive en del af, og jeg ser frem til at komme ud og hjælpe kunderne med deres projekter.

Fokus på høj faglighed

Mette Konggård Iversen startede i lære som gulvlægger i 1999 og blev færdig fire år senere hos ABC Gulve Aps, der har base i Solrød Strand. Her har hun været svend siden afslutningen af uddannelsen og netop nået at fejre 20-års jubilæum, før hun nu starter hos os fra 1. november 2019.

– Da jeg startede i faget, søgte jeg læreplads alle steder, men ud over ABC Gulve var der ingen, der ville ansætte en kvindelig lærling. Fra første dag blev jeg imidlertid bidt af gulvfaget, og dét, at jeg er kvinde, har ikke gjort nogen forskel i forhold til det daglige arbejde. Fx var jeg da stadig med ude at lægge gulv tre dage før, jeg fødte mit første barn, griner hun.

Vores markedschef Allan Petersen er ikke i tvivl om, at Mette Konggård Iversen bliver et stort aktiv:

– Vi oplever voksende interesse for rådgivning om de rette valg af løsninger, og derfor har vi valgt at styrke teamet med endnu en skarp gulvprofil. Mette kommer med en solid håndværksmæssig baggrund og mange års erfaring i faget, så hun kender gulvlæggernes hverdag og udfordringer helt ind til benet.

Ansættelsen af Mette Konggård Iversen sker umiddelbart efter vores lancering af den ambitiøse partnerskabsordning GulvPartneren i oktober.

Den kan du læse meget mere om her: https://www.gulvpartneren.dk/