Nyt website styrker produktvalg og viden på alle enheder

15. oktober 2018

Nu er teknisk produktinfo, dokumentation, brochurer, forbrugsberegninger og meget mere altid kun få klik væk: Vores nye intuitive website tilpasser sig nemlig automatisk til din enhed, uanset om du står med mobilen eller tabletten i hånden på byggepladsen eller sidder foran PC’en hjemme på kontoret.

Byggeriet digitaliseres med raske skridt, og nu får også gulvlæggerne, murerne og malerne flere muligheder for at gøre arbejdsdagen nemmere med mobilen, tabletten eller PC’en: Vi har nemlig lanceret et helt nyt website, der i et brugervenligt og intuitivt design gør al relevant info om vores løsninger nemt tilgængeligt 24 timer i døgnet.

– Der er ingen tvivl om, at uanset om du er udførende eller projekterende, så fylder digitale løsninger mere og mere i arbejdsdagen. Derfor er det vigtigt, at vi som leverandør understøtter udviklingen og gør vores bedste for at hjælpe dig, så du mindsker spildtid og optimerer arbejdsdagen, udtaler adm. direktør Michael Nielsen fra ARDEX.

En effektiv og tidsbesparende digital løsning
Det nye website fra ARDEX er lavet i et responsivt design og tilpasser sig derfor automatisk den enhed, som brugeren anvender til at tilgå siden – uanset om det er en smartphone eller en tablet på selve byggepladsen eller en stationær PC hjemme på firmaets kontor.

Websitet er derudover designet med fokus på, at brugerne så hurtigt og enkelt som muligt skal kunne finde præcis den information, der aktuelt er behov for. Derfor er der fx kun få klik fra forsiden til de enkelte produktsider, der overskueligt samler teknisk produktinfo og dokumentation.

Her findes også en forbrugsberegner, som gør det nemt at få et overslag over de mængder, der skal bruges af et givent produkt for at løse en specifik opgave. Fx kan man ved blot at indtaste væg- eller gulvarealet samt dimensionerne på flise og fuge få en hurtig beregning på antallet af sække, som en opgave med den pågældende ARDEX fliseklæb vil kræve.

Websitet byder også på hurtig adgang til diverse tekniske brochurer om fx vådrum, natursten, radonsikring samt fugtsikring af altaner, som er lige til at læse, downloade til senere brug eller eventuelt printe ud på papir.

Endelig byder det nye website på korte artikler med seneste nyt fra ARDEX og relevante indspark om byggebranchen målrettet mod gulvlæggerne, murerne og malerne. Michael Nielsen opsummerer til slut:

– De udførende i byggeriet bruger især mobilen som en naturlig del af værktøjskassen, og vi har derfor udviklet det nye website som svar på behovet for effektive og tidsbesparende digitale løsninger, der gør det nemmere at optimere arbejdsdagen.