ARDEX

Om ARDEX

Om ARDEX

  • Det er ARDEX' målsætning at blive en af verdens førende leverandører af specialiserede og højtydende systemløsninger til byggebranchen

Førstevalg for kvalitet og pålidelighed

I mere end 60 år har ARDEX været kvalitetsførende inden for gulv- og flisebelægning, og førstevalg for kvalitetsbevidste håndværkere og entreprenører. ARDEX er en selvstændig, familieejet virksomhed. Det betyder, at vi i vores målrettede bestræbelser på at præge markedet via nytænkning har kunnet bevare vores vigtigste tradition: kompromisløs kvalitet.

ARDEX – tradition og innovation

ARDEX er i dag et velkendt varemærke over hele verden. En af verdens mest fremgangsrige producenter af hurtige spartel-, klæbe- og fugemasser. ARDEX forsøger altid at få innovation og tradition til at gå hånd i hånd.

I ARDEX koncernen har vi 60 års erfaring med spartelmasser og fliseklæbere. Vi nøjes ikke bare med at tilpasse os nye krav, men satser også intensivt på forskning og udvikling for at kunne tilbyde dig produkter, som både letter dit arbejde og giver dig tidsgevinster.

Vores fokus på udvikling af nye produkter sammen med vores know-how og erfaring, skaber produkter og service, der fokuserer på kundens behov. Både løsninger og produktsystemer vil altid være tilpasset den enkelte situation, og derfor er ARDEX en god partner i et byggeri eller renovering.

 

ARDEX Skandinavia

I Danmark markedsføres ARDEX af ARDEX Skandinavia A/S, et af det tyske ARDEX GmbH’s datterselskaber du finder verden over.

I over 50 år har vi forsynet danske håndværkere med ARDEX produkter. På fabrikken i Hedensted, hovedkontoret i Herlev og tilknyttede datterselskaber arbejder omkring 100 ansatte indenfor bl.a. produktion, salg og markedsføring.

Målgruppen er den professionelle håndværker inden for gulv-, flise-, bygge- og malerbranchen.

Vores produkter lagerføres af udvalgte forhandlere, som står inde for leveringsdygtighed landet over.